#12 E normal așa – Au fost și vremuri mai grele?

Vezi Filmul

#1 E normal așa – E normal așa - Lux în sărăcie?

Fiecare cetățean pierde 800 Euro anual din cauza corupției, bani care s-ar fi putut regăsi în drumuri, spitale sau școli

Vezi Articol

#2 E normal așa – Vreau în Europa, dar mă comport ca…

Hai gata, dați-mi voie să trec, dați-mi voie așa fără rând! Da ce probleme? Salut, sunt Marcela, vreau un zămos și vreau în Europa.

Vezi Articol

3# E normal așa – Votez, deci exist?

Sunt Marcela și cerșesc o viață mai bună
Să ies sau nu la vot?

Vezi Articol

4# E normal așa – Fură, dar ne dă și nouă?

Am decis să întrebăm oamenii de ce votează politicieni despre care presa scrie că sunt corupți. Am încercat să înțelegem conceptul: Fură, dar ne dă și nouă!

Vezi Articol

5# E normal așa – A lucra sau a nu lucra?

De 1 mai unii sărbătoresc munca odihnindu-se, alții ignoră sărbătoarea muncii muncind, iar alții pleacă din țară în lipsa unui loc de muncă. Ce nu ne ajunge în Republica Moldova - locuri de muncă bune sau tineri buni? Haideți să vedem în acest video.

Vezi Articol

6# E normal așa – Pomeni în cimitir?

În timp ce unii critică și ironizează, alții continuă să urmeze cu sfințenia tradiția. În timp ce unii o fac din credință, alții o fac demonstrativ pentru statut social. Cine are dreptate?

Vezi Articol

#7 E normal așa - Firgărui sau alegeri?

Se stă la cozi la toate secțiile de votare din Chișinău. Oamenii au ales! Votul este prioritar! Am întrebat oamenii - astăzi la secțiile de vot și pe parcursul săptămânii pe străzile Chișinăului - ce aleg pe 26 mai - odihnă la frigărui sau stat la coadă pentru a vota.

Vezi Articol

#8 E normal așa - Construcții „pe jumătate” (i)legale!

În fiecare dimineață, în Chișinău, peste 800.000 de cetățeni, locuitori ai capitalei, se trezesc, se deplasează, se plimbă și respiră într-un oraș care crește neîncetat. Crește inclusiv prin apariția „peste noapte” a unor blocuri înspăimântătoare.

Vezi Articol

#9 E normal așa - Cine este Moș Crăciun?

Ne bucurăm când primim cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm atunci când dăruim. Vedeți ce cadouri își fac de sărbători oamenii și cine este, de fapt, Moș Crăciun. Aflați opinia psihologului Zinaida Bolea despre nevoia de a dărui și ce probleme ascund cadourile exagerate.

Vezi Articol

#10 E normal așa - Ce-ți doresc deputații?

Am întrebat deputații pe care i-am găsit pe holurile Parlamentului, precum și oamenii din stradă ce-și doresc unii altora în noul an. Iată ce-am aflat. E normal așa?

Vezi Articol

#11 E normal așa - Dincolo de pensie?

Bătrânii sunt cei mai afectați pandemia Covid-19. Așa cum sunt și cei mai afectați de veniturile insuficiente cu care trebuie să se descurce. Pensia mică, de multe ori mai mică decât minimul de existență, face extrem de grea viața unui bătrân.

Vezi Articol

#12 E normal așa - Au fost și vremuri mai grele?

Să stai acasă e greu. Însă mereu se poate și mai greu. Bunica Vasilița ne povestește cât de greu. O face cu optimism și speranță în viitor. Dacă citești acest text, înseamnă că ai o viață relativ bună. Ai un laptop sau telefon, internet, probabil baie în casă, produse în frigider și încă ești sănătos.

Vezi Articol